Paardentrailer

Indien u uw paardentrailer goed wilt verzekeren, biedt a.s.r. een prima uitkomst!

Voordelen a.s.r. Paardentrailerverzekering:

  • Is uw paardentrailer beschadigd of gestolen? En kunt u daardoor niet meer verder rijden met u paardentrailer? Kosten voor hulpverlening zijn dan standaard verzekerd!
  • Mogelijkheid ook pechhulp mee te verzekeren.
  • Schade zonder schuld? Geen hogere premie!
  • Internetverzekeren.nl als uw onafhankelijke tussenpersoon.
Premie berekenen

U bent dol op uw paard. Zodra u kunt, zit u in het zadel. Maar niet alle kilometers legt hij op eigen benen af. Dus heeft u een paardentrailer om hem goed en veilig te vervoeren. Naar de manege, naar wedstrijden. Een paardentrailer is een grote investering, waar u zo lang mogelijk van wilt genieten. Juist daarom is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Paardentrailers zijn er in veel soorten en maten. Daarom biedt de a.s.r. paardentrailerverzekering de beste oplossing. Bij de Paardentrailerverzekering van a.s.r. wordt de premie jaarlijks automatisch aangepast aan de waarde van uw paardentrailer. Hierdoor bent u perfect verzekerd, op een voordelige manier.

Uw paardentrailerverzekering, welke dekking kiest u?

Met de paardentrailerverzekering van a.s.r. bent u standaard Allrisk verzekerd. U kunt ervoor kiezen hier nog een pechhulp dekking bij af te sluiten. Met de pechhulp dekking bent u verzekerd voor u pech onderweg, ook binnen uw eigen woonplaats.